2 BROTHERS
Actief
0899.158.623 - 2640 Mortsel
Nom d'entreprise:
2 BROTHERS
Numéro d'entreprise - Numéro TVA - LEI
0899.158.623 - BE 0899.158.623-
Adresse du siège
Statielei 99, 2640 Mortsel (1 établissements)
Sources
- BCE - Banque-Carrefour des Entreprises
- BNB - Publications des Compte Annuels par la Banque Nationale de Belgique
- Moniteur - Publications par le Moniteur Belge
2 BROTHERS
Numéro d'entreprise - Numéro TVA - LEI
0899.158.623 - BE 0899.158.623-
Adresse du siège
Statielei 99, 2640 Mortsel (1 établissements)
Sources
- BCE - Banque-Carrefour des Entreprises
- BNB - Publications des Compte Annuels par la Banque Nationale de Belgique
- Moniteur - Publications par le Moniteur Belge
Activité principale
Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels
Forme légale
Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid
Date de fin de l'année comptable
31/12/2020
Date de début
03/07/2008
Collaborateurs
1.00
Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels
Forme légale
Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid
Date de fin de l'année comptable
31/12/2020
Date de début
03/07/2008
Collaborateurs
1.00
Ratios financiers de 2 BROTHERS
Administrateurs 2 BROTHERS
2 BROTHERS Etablissements
2 BROTHERS Activités
Classification | Group | Code Nacebel | Nom Nacebel |
---|---|---|---|
Hoofdactiviteit | 47241 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels | |
Nevenactiviteit | 47241 | Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels | |
Nevenactiviteit | 47242 | Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels | |
Hoofdactiviteit | 47251 | Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winke | |
Nevenactiviteit | 47299 | Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, | |
Nevenactiviteit | 47910 | Detailhandel via postorderbedrijven of via internet | |
Nevenactiviteit | 56102 | Eetgelegenheden met beperkte bediening | |
Nevenactiviteit | 56290 | Overige eetgelegenheden |