Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca
Actief
0446.347.181 - 1000 Brussel
Enterprise name
Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca
Enterprise number - VAT Number - LEI
0446.347.181 - BE 0446.347.181-
Registered seat's address
Anspachlaan 111, 1000 Brussel (0 establishments)
Sources
- CBE - Crossroads bank for Enterprises
- NBB - Annual account publications by the National Bank of Belgium
- State Gazette - Publications by the Belgian State Gazette
Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca
Enterprise number - VAT Number - LEI
0446.347.181 - BE 0446.347.181-
Registered seat's address
Anspachlaan 111, 1000 Brussel (0 establishments)
Sources
- CBE - Crossroads bank for Enterprises
- NBB - Annual account publications by the National Bank of Belgium
- State Gazette - Publications by the Belgian State Gazette
Main Activity
Geen gegevens opgenomen
Legal Form
Vereniging zonder winstoogmerk
Fiscal year end
31/12/2020
Start Date
06/02/1992
Employees
Geen gegevens opgenomen
Legal Form
Vereniging zonder winstoogmerk
Fiscal year end
31/12/2020
Start Date
06/02/1992
Employees
Financial ratio's of Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca
Connections Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca
Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca Locations
Federaal Centrum voor Vorming en Vervolmaking in de Horecasector - Centre Fédéral de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca Activities
Classification | Group | NACE Code | NACE Name |
---|---|---|---|
Geen gegevens opgenomen |